Nieuws

Proefrally op 7 september

Geplaatst op 26-08-2023

Een heus ‘tipje van de sluiter’, wat u wellicht nodig heeft om één van de felbegeerde podiumplekken te bemachtigen. Maar ook als u niet voor een podiumplek gaat zijn er genoeg redenen om u in te schrijven voor de proefrally. Het belooft namelijk ook gewoon een mooie uitdaging en een gezellige avond te worden.

Wij kunnen u namelijk met gepaste trots berichten dat onze nieuwe sponsor E&R Classics uit Waalwijk (www.erclassics.nlheeft aangeboden uw gastheer te zijn deze avond. U wordt ontvangen in de werkplaats van dit prachtige bedrijf, waar u meteen een kijkje kunt nemen in de ultieme droom van de liefhebbers van klassieke auto’s: de E&R Classics-showroom.

Wij hebben in samenspraak met Remco Luxemurg en E&R Classics een heus programma voor u samengesteld. U wordt op donderdag 7 september 2023 vanaf 18.00 uur ontvangen met koffie. Vervolgens krijgt u een korte uitleg, om tussen 18.30 en 19.00 uur van start te gaan. Tussen 20.00 uur en 20.30 uur finisht u weer bij E&R Classics, waarna u onder het genot van een drankje en hapje nog even kunt opscheppen over uw prestaties. Of nog wat tips kunt vergaren om uw route naar het podium enige kans van slagen te geven. En dit alles in de meer dan aansprekende entourage van dit prachtige Waalwijkse bedrijf.


Aan uw deelname aan de proefrally zijn verder geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan: info@milesofpleasure.nl

 

« Terug naar overzicht